موردی برای نمایش وجود ندارد.
مرغ
ترتیب نمایش:
مرغ
گوشت سفید یکی از انواع گوشت است که اصطلاحاً به گوشت ماکیانی چون مرغ، بوقلمون، بلدرچین، شترمرغ و در برخی منابع ماهی گفته میشود. در اصطلاح عامیانه، گوشت سفید به گوشتی گفته میشود که رنگش در مقایسه با گوشت قرمز روشنتر باشد.
مرغ رایجترین گوشت سفید مصرفی در بین مردم است و شناسایی گوشت سالم و تازهٔ آن هم دارای اهمیت ویژهای است. نخستین علامت در سلامت گوشت مرغ توجه به ظاهر و پوست آن میباشد که باید عاری از هرگونه خون مردگی یا کبودی بوده و صاف، براق و یکدست باشد. قسمت شکمی مرغ تازه نباید بوی گندیدگی و تعفن دهد. رنگ گوشت مرغ باید به رنگ زرد کهربایی باشد.